-

 

Trying to Install on new Web Host (+0/0). - 15/03/2019 Yioop Software Help

Chris,
I am able to get a fresh install on new web host at inmotionhosting.com. It is a dedicated server with 16gb ram. I believe it is Centos and uses Cpanel. I'm really not familiar with all this stuff.
Everything seems to be fine with the install. It shows the que server and fetchers as green but it will not crawl anything. There are no fetcher logs. Nothing but a txt file in a tmp directory that says -
  • Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x5571af23aad0)
  • Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x5571af23aad0)
  • Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x5571af23aad0)
  • Trying 192.249.121.156...
  • TCP_NODELAY set
  • Expire in 200 ms for 4 (transfer 0x5571af23aad0)
  • Connected to ded4706.inmotionhosting.com (192.249.121.156) port 80 (#0) > GET /~kincra5/test/?c=machine&a=statuses&time=1552710605&session=0b07a26d96c0dd67becdd37b6f5d1444&arg=24ZuqSbxyAg HTTP/1.1 Host: ded4706.inmotionhosting.com Range: bytes=0-50000 User-Agent: Mozilla/5.0 (compatible; Kin Crawler; +http://ded4706.inmotionhosting.com/~kincra5/test/bot.php) Accept: */* Accept-Encoding: deflate, gzip, br Connection: Upgrade, HTTP2-Settings Upgrade: h2c HTTP2-Settings: AAMAAABkAARAAAAAAAIAAAAA
< HTTP/1.1 200 OK < Date: Sat, 16 Mar 2019 04:30:05 GMT < Server: Apache < X-FRAME-OPTIONS: DENY < X-Content-Type-Options: nosniff < Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT < Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate < Pragma: no-cache < Set-Cookie: yioopbiscuit=32a6466d098d4fd973460b72d2966c37; path=/ < Transfer-Encoding: chunked < Content-Type: application/json <
  • Connection #0 to host ded4706.inmotionhosting.com left intact
Do you have any ideas how to make this worrk?
Chris, I am able to get a fresh install on new web host at inmotionhosting.com. It is a dedicated server with 16gb ram. I believe it is Centos and uses Cpanel. I'm really not familiar with all this stuff. Everything seems to be fine with the install. It shows the que server and fetchers as green but it will not crawl anything. There are no fetcher logs. Nothing but a txt file in a tmp directory that says - * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x5571af23aad0) * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x5571af23aad0) * Expire in 0 ms for 1 (transfer 0x5571af23aad0) * Trying 192.249.121.156... * TCP_NODELAY set * Expire in 200 ms for 4 (transfer 0x5571af23aad0) * Connected to ded4706.inmotionhosting.com (192.249.121.156) port 80 (#0) > GET /~kincra5/test/?c=machine&a=statuses&time=1552710605&session=0b07a26d96c0dd67becdd37b6f5d1444&arg=24ZuqSbxyAg HTTP/1.1 Host: ded4706.inmotionhosting.com Range: bytes=0-50000 User-Agent: Mozilla/5.0 (compatible; Kin Crawler; +http://ded4706.inmotionhosting.com/~kincra5/test/bot.php) Accept: */* Accept-Encoding: deflate, gzip, br Connection: Upgrade, HTTP2-Settings Upgrade: h2c HTTP2-Settings: AAMAAABkAARAAAAAAAIAAAAA < HTTP/1.1 200 OK < Date: Sat, 16 Mar 2019 04:30:05 GMT < Server: Apache < X-FRAME-OPTIONS: DENY < X-Content-Type-Options: nosniff < Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT < Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate < Pragma: no-cache < Set-Cookie: yioopbiscuit=32a6466d098d4fd973460b72d2966c37; path=/ < Transfer-Encoding: chunked < Content-Type: application/json < * Connection #0 to host ded4706.inmotionhosting.com left intact Do you have any ideas how to make this worrk?
 

-- Trying to Install on new Web Host (+0/0). - 16/03/2019 Yioop Software Help

I am able to get it to do something by running the que server and fetcher through the terminal as the root user. I don't know what this means. I did see your guide to Centos but it tells me there is no user name "apache"
I am able to get it to do something by running the que server and fetcher through the terminal as the root user. I don't know what this means. I did see your guide to Centos but it tells me there is no user name "apache"
 

-- Trying to Install on new Web Host (+0/0). - 19/03/2019 Yioop Software Help

So I finally got everything to work correctly but it took me some time to figure it out.
I have to start the queserver and fetchers in the terminal under the Root account. After that the web interface will crawl at awesome speeds.
The other server I was on did not require me starting this stuff using CL. I finally found some info in the docs that helped me get it to work.
So Yay for me!
So I finally got everything to work correctly but it took me some time to figure it out. I have to start the queserver and fetchers in the terminal under the Root account. After that the web interface will crawl at awesome speeds. The other server I was on did not require me starting this stuff using CL. I finally found some info in the docs that helped me get it to work. So Yay for me!
 
[X ]